La directora d’Actua Empresa, Judit Hidalgo, ha participat aquest dijous, 18 d’octubre, al programa “Ara i Aquí” de Ràdio Nacional d’Andorra. En el decurs de l’entrevista realitzada pel director del programa, Àlex Lliteras, Hidalgo ha fet repàs del seu primer any al cap davant de l’entitat i dels futurs projectes que s’estan treballant.

Hidalgo ha informat que “en només quatre setmanes” ja s’ha exhaurit més d’una tercera part de les subvencions Actua Empresa per a la petita i mitjana empresa. Concretament ja s’han acceptat 21 sol·licituds per un import total que supera els 60.000 euros. Encara en queden 130.000 euros disponibles però tot indica que s’exhaurirà abans d’arribar al 14 de desembre que és la data en què expira el termini per presentar propostes. Aquests ajuts pretenen afavorir la internacionalització, la digitalització i l’optimització empresarial.

La directora d’Actua Empresa també ha fet menció a al tercera edició del projecte Tàndem, que acosta els alumnes de Formació Professional al món empresarial i a la segona fase de digitalització del comerç del país per part de Google que està impulsant Actua.

Paral·lelament ha avançat que a final de mes presentaran un calendari empresarial on es podran trobar en un mateix portal tots els esdeveniments d’interès empresarial del Principat.

Pel que fa a les accions de l’entitat a nivell internacional, la directora d’Actua Empresa ha destacat els acords signats amb Barcelona Tech City, Business France, i el més recent amb La Mêlée. A més ha recordat que el proper mes de novembre l’entitat disposarà, per tercer any consecutiu, d’un estand a l’Smart City Expo World Congress de Barcelona. Per primera vegada diverses empreses andorranes estaran a l’estand d’Actua per promocionar els projectes.

En aquest enllaç podeu recuperar l’entrevista sencera al programa Ara i Aquí.

Actua Actua
Author: Actua Actua