Andorra Telecom i Andorra Turisme han presentat aquest dimarts l’aplicació mòbil “Andorra Go!”, que farà arribar al mòbil dels turistes tota l’oferta comercial i turística.

La nova aplicació permetrà a l’usuari disposar en temps real de:

  • informació sobre aparcaments més pròxims i disponibilitat de places
  • oferta comercial, d’allotjaments turístics i restauració
  • geolocalització de qualsevol establiment
  • enviament de cupons de descompte i d’informació sobre promocions
  • l’agenda d’actes i esdeveniments
  • notificacions de tot tipus d’interès general i/o turístic
  • mecanismes de recerca per marques dels establiments.

L’aplicació es llançarà el novembre vinent coincidint amb l’Andorra Shopping Festival en les plataformes Apple i Android a través de l’App Store i el Google Play.
Els responsables del projecte estan visitant als establiment perquè s’hi adhereixin amb l’objectiu que quan estigui disponible ja hi hagi introduït bona part de l’oferta turística del país. El director general d’Andorra Telecom, Jordi Nadal, ha subratllat l’excel·lent resposta que s’ha rebut del teixit comercial amb l’adhesió de 346 dels 350 establiments que s’han contactat.
La prova pilot tindrà una durada de vuit mesos que un cop finalitzats permetrà avaluar el funcionament i la possibilitat d’introduir-hi novetats.

El secretari d’Estat per a la Diversificació Econòmica, Josep Maria Missé, ha destacat que el projecte s’engloba en l’estratègia global de la iniciativa Actua de convertir les tecnologies de la informació en una eina per incrementar la competitivitat de sectors tradicionals com el sector comercial.

Aquesta estratègia però passa perquè empreses públiques com Andorra Telecom, FEDA i Andorra Turisme actuïn com a motors, integrant alhora als operadors privats. La posada en marxa de l’Andorra wifi i la introducció de tota l’oferta comercial al Google Busines Photos són passos decisius amb aquesta direcció.
El gerent d’Andorra Turisme, per la seva banda, ha volgut fer esment que aquesta app complementa l’oferta virtual que té com a pal de paller el portal www.visitandorra.com i l’aplicació de Turisme Actiu destinada a les rutes de muntanya. Precisament el portal visitandorra, amb vuit milions de visites anuals, difondrà la nova app Andorra Go! Budzaku ha destacat a més que l’ús de les noves tecnologies permet disposar de molta més informació sobre els nostres hàbits i les seves pautes.

https://www.flickr.com/photos/governandorra/sets/72157647665271212/