Andorra torna a acollir La Vuelta Espanya durant els dies 21 i el 22 d’agost. En aquesta ocasió, l’arribada de la tercera etapa estarà situada a la capital (davant de La Poste) aquest dilluns 21 d’agost a les 17.25 h aproximadament.

La darrera vegada que va acabar una etapa de la ronda espanyola al centre urbà va ser l’any 1991, un fet poc habitual, ja que normalment les etapes de La Vuelta són en alçada. L’itinerari de 158,5 km, transcorre dilluns entre Prada de Conflent (França) i entrarà a Andorra per la frontera hispano-andorrana cap a les 16.20 h, passant pels ports de la Rabassa (1ª categoria) i de la Comella (2ª categoria), fins arribar al Carrer Prat de la Creu d’Andorra la Vella.

Els aficionats al ciclisme podran gaudir de la caravana publicitària, que farà el recorregut, exceptuant els ports de muntanya de La Rabassa i de La Peguera fins a l’arribada. A més, a l’aparcament del Parc Central s’instal·larà el Parque Vuelta, que obrirà dilluns 21 d’agost de les 17 h a les 21 h aproximadament, on s’oferiran diverses activitats i animacions infantils.

De la mateixa manera, la sortida de la quarta etapa de la cursa que es farà dimarts 22 d’agost, des del Carrer dels Veedors d’Escaldes-Engordany. Tots els horaris són aproximats i poden variar en funció de la cursa.
 

Actua Actua
Author: Actua Actua