Divendres 1 de desembre del 2023

La segona edició del Saló del Gaming (Saga) torna a comptar amb presencia andorrana, en un esdeveniment que preveu acollir més de 5.000 visitants i ambun espai d’exposició que supera els 7.000 metres quadrats. L’esdeveniment es perllongarà fins el 3 de desembre a la Farga de l’Hospitalet de Llobregat, i Andorra Business té un espai on diverses empreses del país relacionades amb els videojocs, com Golden Haven Games, GIA Project i ANA Gaming, estan presentant els seus negocis.

Juntament amb la delegació andorrana hi prenen part empreses desenvolupadores que presentaran novetats en català, associacions de videojugadors, clubs, associacions de creadors de continguts, empreses comercialitzadores de productes de gaming, centres de formació, universitats, mitjans de comunicació o administracions públiques, entre d’altres.

El Saga està organitzat per la Plataforma per la Llengua amb el suport de la Generalitat de Catalunya i és l’esdeveniment de referència dels videojocs en català. Enguany tenen lloc més activitats, posant més èmfasi a l’àmbit educatiu amb tallers, ofertes de formació o l’exposició de sortides professionals.

Share This Story, Choose Your Platform!

Andorra Business
Author: Andorra Business

Andorra Business és l’agència de promoció i desenvolupament econòmic d’Andorra. Impulsar sectors clau per a la diversificació de l’economia, captar i acompanyar la inversió estrangera i local, donar suport a les empreses andorranes per ser més competitives, i facilitar l’aterratge al país de noves empreses, són algunes de les nostres prioritats.