La seu del Barcelona Tech City ha estat aquest dilluns, 12 de novembre, l’escenari de diverses presentacions i reunions de treball entre més d’una trentena de representants d’empreses andorranes i socis de l’entitat de barcelonina, entre ells impulsors d’startups, emprenedors, directius i institucions de la ciutat comtal.

 L’esdeveniment, coorganitzat per l’entitat de Barcelona i Actua, també ha comptat amb una presentació de les oportunitats de negoci al país, a càrrec de la directora d’Actua Empresa, Judit Hidalgo, i dels projectes d’innovació que s’estan treballant amb entitats del país, com l’Observatori Andorrà de la Sostenibilitat (OBSA), i altres internacionals, com el Massachusetts Institute of Technology (MIT) i Google. A més s’han explicat els avantatges que poden gaudir els empresaris després de  l’acord signat entre les dues entitats.

 Empreses participants

Per part andorrana han participat representants d’ElectricChain i SolarCoin, Sóc Creatiu, NP Tecnology, Fullsecure, Tècniques d’Avantguarda, Naos, Glibum i Crowdland. Per part de Barcelona Tech City han estat presents Fundación iniciador, Flanders Investment & Trade,   Institut de Salut Global de Barcelona -Hospital Clínic, Instituto de Salud Global de Barcelona, Mind the Bridge,  Playmotiv, Go—PopUp,  Biocat, Fundació la Bioregió, RocaSalvatella, Hawksford, Techforyou S.L., B2Di, LOBO, Codelearn, Tiendeo, Abade, Night night Call sl, Barcelona.com, iCulum, DeMomentSomTres SL, Valudio, eltokina, Go—PopUp, Acc i Muster.vc.

 Aquesta jornada de treball coincideix amb la participació d’Actua a l’Smart City Expo World Congress de Barcelona, ​​on fins dijous es podran contemplar diversos projectes tecnològics andorrans i on diverses empreses del Principat també hi seran a l’estand mostrant els seus treballs.