Què és l’Andorra Business Market?

L’Andorra Business Market és un fòrum participatiu, dinàmic i obert en el qual interactuaran empreses, inversors i emprenedors. Un espai únic de connexió entre l’ecosistema empresarial d’Andorra i la xarxa d’inversors, business angels i capital de risc d’àmbit nacional i internacional participants.

El programa de l’Andorra Business Market inclou taules rodones, conferències, rondes d’inversió i espais de treball de networking que durant els dies 16 i 17 de març reuniran una capacitat de finançament superior als 100 milions d’euros. Tot plegat, obert a models d’inversió en fase pre-seed, seed, desenvolupament i consolidació, així com d’adquisició d’actius i inversió empresarial.

Un fòrum obert a la inversió i a la innovació en el marc de la IV Revolució

L’Andorra Business Market és una iniciativa que té entre els seus objectius el de l’atracció d’inversió al país, l’impuls a l’ecosistema emprenedor, startup i empresarial, i l’atracció de talent. Tot en un marc fixat dins l’estratègia de país impulsada pel Govern d’Andorra.

Una aposta per l’emprenedoria i el desenvolupament empresarial

L’Andorra Business Market té en l’aposta pel desenvolupament emprenedor i intraprenedor del país una de les seves línies fonamentals d’acció. Tot plegat, a través de la connexió entre inversors i emprenedors, empreses i startups d’Andorra.

Connectant l’ecosistema inversor, emprenedor i empresarial

L’Andorra Business Market és un fòrum dinàmic, pràctic i obert que permetrà a les persones assistents connectar amb inversors i persones expertes de referència internacional en el camp de l’emprenedoria, la inversió i el desenvolupament empresarial.

Andorra Business - Red Business Market

Sobre Andorra Business i Red Business Market

Andorra Business és l’agència de promoció i desenvolupament econòmic d’Andorra. Impulsar sectors clau per a la diversificació de l’economia, captar i acompanyar la inversió estrangera i local, fer costat a les empreses andorranes per a ser més competitives, i facilitar l’aterratge al país de noves empreses, són algunes de les seves prioritats.

Més informació: Andorra Business – Invest in Andorra

Red Business Market té l’objectiu d’impulsar la connexió entre ecosistemes d’inversió nacionals i internacionals, emprenedors, empreses amb capacitat innovadora, startups i organitzacions i institucions vinculades amb el foment de l’emprenedoria, el desenvolupament econòmic i la innovació. Actualment, la xarxa està conformada per més de 3000 inversors, institucions, corporacions i empreses i compta amb seus a 25 ciutats i territoris a Espanya, Portugal i Andorra així com presència a Amèrica Llatina i els EUA.

Més informació: Red Business Market

Andorra Business Market 2022

Més de 200 persones van participar en la segona edició de l’Andorra Business Market celebrada el 26 i 27 de maig del 2022. En aquesta edició, organitzada novament per Andorra Business i la Red Business Market, hi van participar més de 25 inversors nacionals i internacionals, van presentar els seus projectes 27 start-ups, van tindre lloc més de 140 reunions empresarials, i els inversors presents reunien una capacitat de finançament superior als 100 milions d’euros. Tot plegat, obert a models d’inversió en fase pre-seed, seed, desenvolupament i consolidació, així com d’adquisició d’actius i inversió empresarial.

Andorra Business Market 2021

La primera edició de l’Andorra Business Market es va celebrar el 18 de juny del 2021 a Andorra la Vella i va superar totes les previsions de participació. Més de 130 persones, entre empresaris, inversors i emprenedors van assistir a l’acte participant en les diferents taules rodones, conferències, rondes d’inversió i espais de networking. Entre els ponents va destacar la presència d’alguns dels Business Angels més actius d’Europa, inversors i assessors amb una àmplia experiència en l’ecosistema empresarial, emprenedor i start-up, i firmes, signatures i impulsors de premis internacionals per a empreses emergents.

Properament presentarem el programa de l’Andorra Business Market 2023

Fons d’inversió, Business Angels i Agents participants a l’Andorra Business Market 2023

Participen

Formulari per assistir a l’Andorra Business Market 2023

L’Andorra Business Market és un espai obert i dinàmic per a qualsevol professional, empresa, emprenedor, startup, inversor, entitat o ciutadà en general amb interès estratègic en el camp del desenvolupament empresarial i emprenedor. L’esdeveniment s’orienta a aquelles empreses i emprenedors que desitgin connectar amb xarxes d’inversió per a afavorir el desenvolupament del seu projecte.

Per participar a l’Andorra Business Market 2023, tant per assistir com a públic, com a inversor, per fer una presentació Pitch o en una ronda de negocis, heu d’omplir el formulari corresponent de les següents pestanyes. En el cas que estigueu visionant aquesta pàgina web en un dispositiu mòbil les pestanyes es troben després del formulari per assistir com a públic.

17 de febrer: data límit per inscriure’s a la presentació pitch
17 de febrer: Data límit per inscriure’s a la ronda de negocis
15 de març: Data límit per inscriure’s per assistir com a públic