Aprèn a fer publicitat a Facebook

Loading Events

Esdeveniment Cambra de Comerç
Dirigit a: Dissenyadors gràfics i multimedials, programadors, community managers, agents de màrqueting, responsables de RRPP i Pimes i, en definitiva, totes aquelles persones que desitgen adquirir el coneixement necessari per invertir correctament en publicitat on-line mitjançant Facebook.

Objectius: Aquest taller pràctic abasta tot el necessari per optimitzar les campanyes d’anuncis. Saber les diferències entre pàgines, grups i perfils. Analitzar les estadístiques de les campanyes i saber augmentar el mercat per a una millor inversió en publicitat. En finalitzar el curs els participants estaran capacitats en la utilització de les eines necessàries per crear una pàgina a Facebook eficient, gestionar les seves campanyes publicitàries, optimitzar-les i mesurar el seu rendiment.

Preu: 100 €.  Inclou tota la documentació i el certificat d’assistència de la Cambra.

Formadors: Fernando Blanco Alvarenga, Llicenciat en Publicitat i postgrau producció publicitària i below the line a la Universitat Ramón Llull (Fundació Blanquerna). Professor col·laborador de la Universitat d’Andorra. Soci-consultor de SisèGrau, S.L.U.

Inscripció: www.ccis.ad/pf/publicitat-facebook/

Afegeix al meu calendari

Comparteix aquest esdeveniment

Go to Top