Assistents de dirección proactius

Loading Events

Esdeveniment Cambra de Comerç
Dirigit a: Empresaris, gerents, directius, tècnics de gestió de persones i caps d’àrea o responsables de departament on és important desenvolupar models d’atracció i retenció del talent a través de polítiques i bones pràctiques empresarials i de gestió de persones.

Objectius: Sessió pràctica de treball sobre el desenvolupament del model d’experiència de client i les bones pràctiques per atraure i retenir talent a les empreses. De l’entrenament t’emportaràs unes pautes bàsiques sobre com treballar entorns saludables i motivadors pels empleats a on crear bones experiències professionals i de desenvolupament. Treballar i reflexionar sobre els nous models de gestió de persones. Desenvolupar els aspectes claus en la gestió de persones per crear bones experiències de client. Definir els aspectes importants d’empresa per millorar la seva marca davant del mercat de treball i l’atracció de talent.

Preu: 181 €. Inclou tota la documentació i el certificat d’assistència de la CCIS.

Formadors: Sònia Bigordà Pujol i Mariona Buxó Masip – Co-Directores de Psico B. Psicòlogues i Diplomades en Relacions Laborals per Blanquerna (URL) Post-Grau en Comportament Organitzacional per NYU i Certificades per la associació EMDR Espanya en Eye Movement Desensitization and Reprocessing. Docents col·laboradores de la UdA.

Inscripció: https://www.ccis.ad/pf/assistents-proactius/

Afegeix al meu calendari

Comparteix aquest esdeveniment

Go to Top