BOOTCAMB – Desenvolupament web integral (Full Stack)

Loading Events
BOOTCAMB - Desenvolupament web integral (Full Stack)

Formació Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior

BOOTCAMB – Desenvolupament web integral (Full Stack)

Lloc: Centre de Formació al Llarg de la Vida

Data i hora: del 14 de novembre al 22 de desembre del 2022, de dilluns a dijous, de 15:30 a 18:30 h

Període d’inscripció: del 28 d’octubre al 9 de novembre del 2022. El dia 10 de novembre a les 15:30 h, es convocarà a les persones interessades al CFLV per realitzar una prova de nivell per comprovar els seus coneixements bàsics sobre programació i coneixements avançats d’ofimàtica (Acces i/o Excel amb macros).

Després de l’èxit de la primera edició celebrada durant els mesos de maig i juny del 2022, el Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior, a través del Centre de Formació al Llarg de la Vida, amb la col·laboració d’ACTINN, el clúster de les noves tecnologies i la innovació, posa en marxa la segona edició del Bootcamp de Desenvolupament web integral (“Full stack web development”).

L’objectiu és formar persones en les habilitats digitals necessàries per donar suport a la transformació digital i a la innovació del sector empresarial de l’àmbit de les TIC.

El Bootcamp és un innovador mètode de formació mitjançant programes educatius de curta durada que permet una ràpida ocupabilitat. Constitueix un tipus de formació alternativa a les vies tradicionals que s’han tornat necessaris per reduir la bretxa entre l’oferta i la demanda laboral. Aquesta formació es basa en programes de curta durada que traslladen el concepte d’entrenament intensiu en tecnologies digitals i que cerquen una ràpida ocupabilitat.

Comparteix aquest esdeveniment

Go to Top