Descobreix què és la intel·ligència emocional i què pot fer per tu

Loading Events

Esdeveniment Cambra de Comerç
Dirigit a: Directius, gerents, professionals i, en definitiva, totes aquelles persones que busquen conèixer la intel·ligència emocional per entendre el món emocional i ser més eficient en la presa de decisions, decidint amb més comoditat davant de reptes, de problemes i d’objectius desafiants.

Objectius: A través de la transmissió del coneixement, de l’intercanvi vivencial i d’exercicis pràctics, es pretén adquirir consciència del que són les emocions, del que ens passa quan les vivim i què podem fer per viure-les diferentment.

Preu: 181 €. Inclou tota la documentació i el certificat d’assistència de la CCIS.

Formadors: Montse Cascalló Piqueras – Enginyera Química IQS per la URL i Màster en psicologia de l’esport per la UAB. Va treballar durant més de 20 anys a la multinacional IBM. Coach professional certificada per ICF (PCC). Consultora DISC formada en lideratge, PNL, psicologia positiva i intel·ligència emocional. Directora i formadora de les formacions en coaching professional d’equips esportius i d’intel·ligència emocional amb psicologia positiva de l’Institut Gestalt de Barcelona i de MCOACH. Col·laboradora habitual de clubs, entitats, federacions i empreses, fent xerrades i seminaris sobre lideratge i treball en equip.

Xavier Panadès Figueras – Format en psicologia bàsica. Treballa des del 1989 en l’àmbit dels RRHH al Principat, exercint de tècnic, consultor i responsable de departament. Coach professional certificat per ICF (ACC), coaching d’equips, formador de formadors (Tea Cegos), Assesment Center (Instituto de Dirección de la Empresa), gestió integral per competències (Tea Cegos). Col·labora amb associacions del Principat com a Coach de comandaments d’hospitals de Catalunya, professionals de l’àmbit científic, professionals de l’àmbit financer, fracàs escolar i problemes de parella.

Inscripció: https://www.ccis.ad/pf/emocional-intelligence/

Afegeix al meu calendari

Comparteix aquest esdeveniment

Go to Top