El ciclisme, un esport ben complet i saludable, clau del desenvolupament econòmic en territoris de muntanya

Loading Events

Esdeveniment Comú d’Encamp
El departament de Turisme del Comú d’Encamp us convida a la darrera ponència del cicle de conferències en el marc del turisme esportiu i de benestar, que porta per a títol ‘El ciclisme, un esport ben complet i saludable, clau del desenvolupament econòmic en territoris de muntanya’, una xerrada que anirà a càrrec de Joaquim ‘Purito’ Rodríguez i Àngel Edo, i conduida per Xevi Guinovart.

La conferència, que tindrà lloc el pròxim dilluns 22 d’octubre a les 19 hores a la sala de festes del Complex d’Encamp, servirà per oferir un debat sobre l’actual perfil de visitant, que demanda nous productes i l’adaptabilitat del sector turístic a les seves demandes, així com de la desestacionalització del turisme, i tot, des de l’exemple del ciclisme.

Ponents

JOAQUIM ‘PURITO’ RODRÍGUEZ: Alma matter de La Purito Andorra, és un dels ciclistes que ha deixat una empremta més gran i profunda en el món del ciclisme, on ha aconseguit grans i memorables victòries al Giro, al Tour i a la Vuelta, així com en altres curses importants, liderant el rànquing UCI els anys 2010, 2012 i 2013.

Tancada la seva etapa professional, segueix vinculat al ciclisme a través de la seva empresa de gestió d’esdeveniments esportius i també amb una escola ciclista.

ÀNGEL EDO: Exciclista professional, col·laborador en escoles de ciclisme, director de Managements a Kec Pro Sport, empresa de representació esportiva de ciclistes, comentarista tècnic en les retransmissions de ciclisme a TV3, és també l’organitzador de la marxa cicloturista La Purito Andorra.

Entrada lliure

Més informació
 

Afegeix al meu calendari

Comparteix aquest esdeveniment

Go to Top