El nou marc regulador de les relacions laborals

Loading Events

Esdeveniment Cambra de Comerç
Dirigit a: Tots aquells professionals que, per la seva funció, necessiten actualitzar els seus coneixements degut als canvis legislatius provocats per la entrada en vigor de la llei de relacions laborals. El programa tindrà com a objectiu principal comparar les dues legislacions (antiga i nova) per tal de que els assistents coneguin on s’han produït les modificacions legislatives. És recomanable tenir uns coneixements òptims del Codi de Relacions Laborals que es derogarà, per tal de poder seguir en 5 hores el programa establert. Aquest programa no té un enfocament pràctic.

Objectius: Conèixer quines són les diferències entre l’antic Codi de Relacions Laborals i la nova Llei de de relacions laborals. Comprendre com impacten les diferències entre l’antiga i la nova legislació en el marc de les relacions laborals.

Preu: 110 €.  Inclou tota la documentació i el certificat d’assistència de la Cambra.

Formadors: Olga Codina Roquet, Llicenciada en Dret per la UB. Màster en Dret Comunitari a l’Institut d’Estudis Europeus havent realitzat l’especialització en Dret Fiscal. Assessora jurídica especialitzada en l’àrea jurídico-laboral i mercantil.. Professora col·laboradora de Lidera, S.L. Rosa Boronat, Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona, assessora jurídica especialitzada en l’àrea jurídico-laboral i mercantil. Advocada en exercici. Professora col·laboradora de Lidera, S.L.

Inscripció: https://www.ccis.ad/pf/regulacio-relacions-laborals/

Afegeix al meu calendari

Comparteix aquest esdeveniment

Go to Top