Fira de serveis digitals d’Andorra

Loading Events
Fira de serveis digitals d'Andorra

En el marc del Programa de Digitalització d’Empreses d’Andorra, el pròxim 16 de maig se celebrarà la Fira de Serveis Digitals d’Andorra al Centre de Congressos d’Andorra la Vella, un espai de trobada dinàmic, pràctic i obert entre les empreses que ofereixen serveis digitals i el teixit empresarial andorrà. La fira neix amb l’objectiu principal de generar networking entre entitats mitjançant la trobada d’oferta i demanda.

El Programa de Digitalització d’Empreses neix amb la finalitat d’impulsar la transformació digital de les empreses andorranes i la millora de la competitivitat. Per aconseguir aquest objectiu s’ha posat a disposició de totes les empreses, i de forma gratuïta, un qüestionari per avaluar la seva maduresa digital que genera un informe amb unes pautes generals a seguir segons el sector de l’empresa. També s’ofereixen ajuts econòmics a través de subvencions per assessoraments en digitalització i finançament per la implantació de solucions digitals. Per a més informació sobre el programa, podeu consultar la web https://andorra-digital.com/pde.

* La inscripció és gratuïta.

** El registre per proveïdors romandrà obert fins al 30 d’abril. No obstant, cal formar part del catàleg de proveïdors de serveis i solucions digitals per poder participar a la Fira.

*** El registre d’assistents romandrà obert fins al 14 de maig o fins a exhauriment de places.

Comparteix aquest esdeveniment

Go to Top