Formació en e-Commerce: especialitza’t

Loading Events

Esdeveniment Cambra de Comerç
Dirigit a: Aquelles persones que volen especialitzar-se o completar la seva formació a l’entorn del màrqueting digital i les vendes. Emprenedors en l’entorn online que necessiten les eines necessàries per posar en marxa un comerç electrònic.

Objectius: Millorar la competitivitat, capacitació i professionalització dels comerciants minoristes, dotant-los dels coneixements digitals perquè puguin incorporar-los a les estratègies de màrqueting, vendes, publicitat i comunicació dels seus comerços.

Adquirir els coneixements necessaris per integrar els canals digitals en les seves accions de vendes.

Aprendre diferents tipus d’estratègies de captació, fidelització i vinculació -engagement- en entorns digitals.

Aprendre a posicionar el seu comerç en cercadors com Google i calcular la rendibilitat de les seves accions digitals i la millora de resultats.

Preu: 780 €. Inclou tota la documentació i el certificat d’assistència de la CCIS.

Formadors: Fernando Ramoneda – Co Fundador i director general a Iniced, Co Fundador de Incubame i Voltime. Expert en desenvolupament de negoci internacional i formació digital. Més de 20 anys d’experiència en direcció comercial d’empreses nacionals i multinacionals. Emprenedor i empresari del sector turisme i internet. Impulsor de la transformació digital de les organitzacions i de les persones.

Pau Llambí – CEO de Marketers Group. Àmplia experiència en digitalització d’empreses i elaboració d’estratègies de màrqueting. Premi GEMA 2012 a la Gestió Empresarial en la Mediació Asseguradora premi INESE a la innovació pel portal segurbonus.com.

Lluis Serra – Director, tutor i professor del Postgrau en eCommerce i Cross Channel. Compta amb una àmplia experiència com a formador i ponent de diferents temàtiques vinculades al món d’internet i l’eCommerce. Membre del Comitè Executiu del Consell de Comerç Electrònic d’Espanya.

Inscripció: https://www.ccis.ad/pf/formacio-en-e-commerce-especialitzat/

Afegeix al meu calendari

Comparteix aquest esdeveniment

Go to Top