Carregant Esdeveniments
Aquest esdeveniment ja ha passat.
img_generica_slide_formacions_3

Formació Universitat d’Andoarra

Cicle de Perfeccionament Professional

El que es troba online quan es posa el teu nom a Google és el que es percebrà sobre qui ets com a professional.

Sigui quin sigui el teu objectiu professional (trobar o canviar de feina, seguir creixent en la teva empresa, posar-te com a freelance, obrir el teu negoci o vendre més), el primer que necessites és crear la teva marca i posicionament online.

LinkedIn és la millor eina per fer-ho.

  • Ponent: Toni Gimeno Solans, creador de metodologia Inbound Recruiting, consultor d’Employer Branding i d’atracció de Talent, expert en màrqueting digital, Social selling i marca personal. Col·labora, assessora i forma a equips de RH a aplicar estratègies de Màrqueting Digital i Inbound Recruiting per digitalitzar els seus processos de selecció, construir el seu Employer Branding i aconseguir atreure i enamorar al millor talent. Com a consultor, ha realitzat projectes d’Inbound Recruiting amb empreses com Adecco, Amazon, CaixaBank, Spring Professional, Majorel (Arvato), Primark, Salsa o Sanofi. Com a formador i speaker, ha format a més de 6000 professionals de RH i ha impartit més de 100 conferències i workshops d’Inbound Recruiting i Employer Branding en diversos països com Espanya, Portugal, Perú, Equador i Colòmbia. Va ser un dels fundadors de Talent Clue, Software de RH n1 a Espanya, on va crear la metodologia Inbound Recruiting, ajudant a més de 500 empreses com McDonald’s, Pepe Jeans, Accenture, Volkswagen, Wurth, Telepizza, Securitas Direct, Iberdrola o Decathlon , a digitalitzar els seus processos de selecció.
  • Durada i calendari: El curs té una durada de 6 hores que es desenvoluparan a la Universitat d’Andorra d’acord amb el calendari següent: Dimecres 14 d’abril, de 17 h a 20 h, i dijous, 15 d’abril, de 17 h a 20 h.
  • Preinscripció i matrícula:
    Termini: fins al 17 d’abril de 2021
    Preu: L’import de la matrícula és de 75 euros. La Fundació Crèdit Andorrà finança el 20% d’aquesta quantitat de manera que cada alumne ha de pagar el 80% restant del cost de la matrícula, és a dir 60 euros. Els estudiants de formació reglada, el personal de la Universitat d’Andorra i els Alumni tenen un descompte en la matrícula del 92,5%.
Go to Top