Hackejant el Futur: Innovació i Intel·ligència Artificial al nou món fragmentat

Loading Events
Conferència Hackejant el Futur

Esdeveniment Esade Alumni

Hackejant el Futur: Innovació i Intel·ligència Artificial al nou món fragmentat

Lloc: Centre de Congressos d’Andorra la Vella

Data i hora: dijous 28 de setembre a les 18.30 h

Ponents:

  • Xavier Ferràs – Professor titular d’Operacions, Innovació i Data Sciences d’Esade, i director dels Executive MBA d’Esade.

Chapter Andorra Esade Alumni, amb la col·laboració d’Andorra Business i Andorra Recerca + Innovació, et conviden a assistir a la inauguració del curs 2023-2024 amb una sessió a càrrec de Xavier Ferrás (MBA ’02), professor titular d’Operacions, Innovació i Data Sciences d’Esade, i director dels Executive MBA d’Esade.

El món està immers en una revolució tecnològica. Una dotzena de tecnologies disruptives, encapçalades per la Intel·ligència Artificial, arriben alhora, realimentant-se entre elles. Xina, una potència no democràtica, ha superat a EUA en producció científica, en qualitat i quantitat, i avança decidida a controlar de manera absoluta aquestes tecnologies. La vella globalització ha mort: si abans la dinàmica econòmica implicava externalitzar tot allò que era low cost, ara es tracta d’atreure tot el que és high-tech. Els països occidentals es reindustrialitzen. Europa es resisteix a perdre el seu model de competitivitat i benestar. S’obre una nova era daurada d’innovació, deguda a les grans inversions en R+D que s’estan produint.

Quin és l’escenari del management i l’economia en aquest nou món fragmentat?

Comparteix aquest esdeveniment

Go to Top