Taules dinàmiques amb Excel per a directius i comandaments intermedis

Loading Events

Esdeveniment Cambra de Comerç
Dirigit a: Gerents, directors, responsables de departaments i comandaments intermedis que vulguin aprendre a utilitzar d’una forma pràctica l’eina taules dinàmiques d’Excel, com a instruments clau del seu sistema d’informació o reporting. Sense necessitat d’adquirir cap programari addicional.

Objectius: Aprendre a utilitzar les taules dinàmiques d’una forma pràctica, ràpida i eficaç. Facilitar diferents tipus de coneixements sobre l’eina perquè la puguin aplicar en la seva tasca diària d’anàlisi i presa de decisions. Les taules dinàmiques proporcionen la informació en diferents formats i tenen una gran capacitat per donar resposta a les diferents situacions i crear diferents tipus d’informes, indicadors i gràfics d’anàlisi interactius.

Preu: 210 €. Inclou tota la documentació i el certificat d’assistència de la CCIS.

Formadors: Luis Muñiz González – col·laborador del Despatx Jordi Batalla, és economista, auditor de comptes i consultor en sistemes d’informació. Màster en direcció financera i professor en diverses escoles de negoci. Posseeix una elevada experiència en el disseny de nombrosos sistemes de reporting en totes les àrees de l’empresa mitjançant taules dinàmiques. Expert en control de gestió, planificació, sistemes d’informació i implantació de diferents ERPs, CRM i sistemes de reporting en diferents empreses.

Inscripció: https://www.ccis.ad/pf/taules-dinamiques-amb-excel/

Afegeix al meu calendari

Comparteix aquest esdeveniment

Go to Top