Vols ser agile?

Loading Events

Esdeveniment Cambra de Comerç
Dirigit a: Empresaris, directius, caps d’àrea o responsables de departament amb experiència en gestió de projectes i de persones per projectes i que vulguin incorporar metodologies Agile en la seva gestió.

Objectius:
 

  • Analitzar el moment socio-econòmic actual de les empreses, la gestió del canvi i el paper de les metodologies Agile.
  • Conèixer en detall les principals metodologies i terminologia Agile i la seva aplicació en la gestió de projectes.
  • Entendre els seus beneficis i detectar les palanques necessàries per la transformació Agile.
  • Metodologies Agile i els seus stakeholdres: líders d’equips i persones àgils.
  • Entendre la gestió del canvi des de la perspectiva del canvi personal.

Preu: 181 €. Inclou tota la documentació i el certificat d’assistència de la CCIS.

Formadors: Saúl Larrayad Porroche – Fundador de la Consultora Tal3ntia a Andorra i coordinador de l’Escola Europea de Coaching al Principat. Psicòleg i Màster en Direcció i Consultoria en RRHH per la Universitat de Barcelona i Coach Executiu Certificat per la ICF. Té acumulats més de 20 anys d’experiència en direcció i gestió de persones en multinacionals a Espanya, Portugal i Andorra, i actualment compagina la labor de formació i coaching amb la direcció del departament de gestió de persones del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària. Expert en Lean Management des de 2002, PMP Certified i Scrum Master.

Laia Febrer Carretero – Col·laboradora de la Consultora Tal3ntia. Llicenciada en Matemàtiques i Estadística per la UPC, MBA Internacional per La Salle Business School i Postgrau en Comunicació per la URL. Posseeix més de 15 anys d’experiència a la indústria Farmacèutica en diverses àrees com l’accés al mercat i el màrqueting, 6 dels quals en posicions directives. Exerceix com a Coach Executiu (Certificació ICF) i és professora de programes superiors de Màrqueting a la UB. Posseeix diverses experiències internacionals i de gestió d’equips a Espanya i França. Experta en Gestió de Projectes i Scrum Master.

Inscripció: https://www.ccis.ad/pf/vols-ser-agile/

Afegeix al meu calendari

Comparteix aquest esdeveniment

Go to Top