Webinar Actua – ESG Investing. Innovant amb la inversió sostenible

Loading Events

Esdeveniment Actua

En aquest webinar, organitzat per Actua, realitzat a través de la plataforma ZOOM, que permet el seguiment gratuït des de qualsevol racó del planeta a través d’una sessió en directe, el Gilbert Saboya, fundador & CEO de Alfaquest Saboya Assessors, ens en parlarà de la integració dels factors de sostenibilitat ambientals, socials i de governança ESG en la presa de decisions d’inversió, un dels temes d’actualitat en el món financer. Es tracta d’una moda passatgera o d’una tendència de fons amb vocació de durabilitat? Pot l’inversor ser una palanca de canvi cap a una economia més sostenible assolint rendibilitat? Com ha impactat la crisi de la Covid-19 en la inversió sostenible?

Alfaquest Saboya Assessors és la 1a entitat d’assessorament financer d’Andorra signatària dels PRI – Principles for Responsible Investment, una iniciativa global llençada al 2006 i que compta amb més de 2.500 empreses signatàries globalment, amb la col.laboració de UNEP Finance Initiative i UN Global Compact (www.unpri.org).

Ponents

Gilbert Saboya – Fundador & CEO de Alfaquest Saboya Assessors, la 1a entitat d’assessorament financer independent a Andorra des del 2010. Ex-CEO de BIBM Gestió d’Actius SA i ex-SDG de BIBM responsable de Banca Privada i Gestió d’Actius. Ex-Ministre d’Afers Exteriors i d’Economia, Competitivitat & Innovació.

Afegeix al meu calendari

Comparteix aquest esdeveniment

Go to Top