Webinar Cambra de Comerç – COVID-19 i teletreball: Què estem aprenent?

Loading Events

Esdeveniment Cambra de Comerç
La crisi sanitària que estem vivint ha portat milions de persones a veure’s obligades de manera urgent a desenvolupar la seva tasca professional a casa seva. Són moltíssims els treballadors han hagut de fer de la seva llar el seu centre de treball, a més compatibilitzar la seva professió amb l’atenció de les seves necessitats familiars. Podem anomenar aquesta situació d’urgència de teletreball? Podem dir-li conciliació? Quins beneficis i barreres ofereix el treball en remot intensiu per a la gestió de les persones? Quins aprenentatges estem tenint? ¿El marc jurídic actual és suficient per a la situació que vivim?

Està organitzat conjuntament amb l’Institut Cuatrecasas d’Estratègia Legal en RRHH, tindrà lloc el proper dimarts 9 de juny, a les 11.00 h, i serà a càrrec de Guillermo Tena, Director de l’Institut Cuatrecasas d’Estratègia Legal en RRHH i Conseller de l’Àrea Laboral de Cuatrecasas. Llicenciat en Dret per la Universitat de Saragossa i MBA, per la Universitat de Houston. Ha estat Chief People Officer a IBERIA, SVP a ABB a Europa i director de RRHH a Unilever Europa i Espanya, i Procter & Gamble a Espanya. Gran expert en el disseny i implantació de noves estratègies en la gestió de recursos humans i desenvolupament organitzacional, i amb especial interès i coneixement en els efectes de les noves tecnologies en l’organització del treball. Professor Associat de l’assignatura de RRHH al Instituto de Empresa i a la Universitat de Navarra.

Marta Villaverde
Advocada especialitzada en Dret Laboral i de la Seguretat Social a Cuatrecasas. Grau i màster en advocacia (especialitat laboral) per la Universitat Pompeu Fabra. Màster en prevenció de riscos laborals CEF-UDIMA. Curs de dret laboral i Seguretat Social per la 8761. Experiència en assessorament laboral i continuat, i de Seguretat Social a empreses de diferents sectors, tant a nivell nacional com internacional, amb especialització en matèries d’igualtat i prevenció de l’assetjament laboral, així com en qüestions de prevenció de riscos laborals. Imparteix classes a de l’assignatura de Dret 4.0: introducció a les tecnologies disruptives a ESADE, i ha impartit formacions en matèria de plans d’igualtat i prevenció de l’assetjament laboral a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona.

Inscripció aquí

Afegeix al meu calendari

Comparteix aquest esdeveniment

Go to Top