Webinar CCIS – Introducció al metavers: una oportunitat de negoci sense límits

Loading Events
Webinar CCIS - Introducció al metavers: una oportunitat de negoci sense límits

Webinar Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra

Webinar: Introducció al metavers: una oportunitat de negoci sense límits

Lloc: Webinar online

Data i hora: Dijous 2 de febrer de les 12 h a les 13 h

Ponents:

Ignasi Martín
CEO de Whoop Coaching i Consulting i Director General d’ACTINN, el cluster de la innovació i noves tecnologies d’Andorra. Més de 15 anys transformant digitalment entitats financeres com alt directiu i expert en innovació, comerç electrònic i experiència de client.

Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials en la Universitat Autònoma de Barcelona, Máster en Direcció Econòmica – Financera en CEF, Programa de Direcció General en EADA, Master en Programa d’Alta Direcció Empresarial en la UPF i Diplomat en Direcció i Gestió de la Innovació.

L’objectiu d’aquest webinar és conèixer els conceptes fonamentals de l’ecosistema de la Web3 i el Metavers, així com sobre la creixent importància de les tecnologies emergents, com la cadena de blocs o blockchain, els tokens no fungibles (NFT) i altres actius digitals.

Entendràs per què el Metavers està cridat a revolucionar tots els sectors productius i com aquest món virtual 100% immersiu transformarà radicalment la forma en la que ens relacionem amb els amics i els companys de feina i també amb les empreses i altres organitzacions.

Comparteix aquest esdeveniment

Go to Top