Andorra Business Market 2024

Chargement Évènements
Andorra Business Market 2024 - Esdeveniment

Esdeveniment Andorra Business

L’Andorra Business Market és un fòrum participatiu, dinàmic i obert en el qual interactuen empreses, inversors i emprenedors. Un espai únic de connexió entre l’ecosistema empresarial d’Andorra i la xarxa d’inversors, business angels i capital de risc d’àmbit nacional i internacional participants.

El programa de l’Andorra Business Market inclou conferències, rondes d’inversió i espais de treball de networking. Tot plegat, obert a models d’inversió en fase pre-seed, seed, desenvolupament i consolidació, així com d’adquisició d’actius i inversió empresarial.

L’edició d’aquest 2024 se celebrarà el dia 9 de maig a l’Unsquare (Carrer Prat de la Creu, 24-26, Andorra la Vella – AD500), un emplaçament extraordinari al centre de la capital del Principat per a la celebració de tota classe d’esdeveniments.

Si ets un emprenedor, una startup o tens un projecte innovador i ambiciós i cerques finançament, l’Andorra Business Market t’ofereix la possibilitat de presentar-ho durant 5 minuts davant la comunitat inversora i assistents al Fòrum.

Comparteix aquest esdeveniment

Go to Top