Cerimònia Premis CEA 2024

Chargement Évènements
Premis CEA 2024

Esdeveniment Confederació Empresarial Andorrana (CEA)

La CEA, amb el suport de Creand, vol premiar la tasca de les empreses andorranes que treballen dia a dia seguint criteris de sostenibilitat, promoció de la igualtat i d’impuls al desenvolupament econòmic. Des del 2016, cada dos anys es convoquen els Premis CEA, uns premis que volen destacar les millors empreses del Principat, que es veuran recompensades per la feina ben feta.

Als premis hi opten totes les empreses del Principat, siguin o no membres de la CEA. La presentació i lliurament dels premis es durà a terme en un sopar de gala. Aquest sopar tindrà lloc el 14 de maig de 2024 al Centre de Congressos d’Andorra la Vella a les 19.00 h, i comptarà amb uns 200 comensals entre empresaris i autoritats.

* Es destinarà, en un acte de responsabilitat social, el 7% dels diners recaptats de les inscripcions al sopar, així com les donacions en concepte de Fila 0, a projectes nacionals de reinserció laboral de la Creu Roja.

Andorra Business participa en aquest esdeveniment formant part del jurat com a representant dels patrocinadors i atorgant un dels premis empresarials, el Premi ANDORRA BUSINESS a la projecció internacional.

Comparteix aquest esdeveniment

Go to Top