Chargement Évènements
Cet évènement est passé

Événement Actua
Aquest webinar, organitzat per Actua, realitzat a través de la plataforma ZOOM, que permet el seguiment gratuït des de qualsevol racó del planeta a través d’una sessió en directe, està dirigit a aquelles persones que estiguin obertes a prendre consciència de la necessitat de fer canvis individuals d’actitud i d’aptitud per a aconseguir els seus objectius.

A partir d’analitzar la situació actual de molts professionals i empresaris que cauen en el descoratjament i en la frustració pensant que no hi ha canvi possible si l’entorn no canvia, hem dissenyat aquesta sessió.

Objectius de la jornada

  • Iniciar processos de millora contínua. Que ens permetin avançar per davant de l’evolució natural del mercat.
  • Aprendre a crear equips de treball forts i motivats com a base del lideratge conscient. Que ens condueixi a aconseguir l’èxit personal i el professional.
  • Millorar la productivitat i la qualitat de servei. Que ens permeti convertir-nos en la competència, i no tenir competència.

Ponents

Lluís Serra: CEO & Fundador de One Step Ahead. Conferenciant, escriptor i provocador digital. Professor en Màrqueting Digital, Comerç Electrònic, Xarxes Socials i OmniChannel a la Universitat de Barcelona, ​​Universitat Pompeu Fabra, Universitat Politècnica de Catalunya, Generalitat de Catalunya, INESDI (Digital Business School), Barcelona Activa, Diputació de Barcelona, ​​Cambra de Comerç de Barcelona i de Terrassa. Formador de Noves Tecnologies, Millora Personal i Professional, Lideratge i Tècniques de Venda.

Com a formador ofereix les pautes per integrar les capacitats necessàries tant a nivell individual com a nivell corporatiu que proporcionen el canvi de mentalitat i de mètodes de treball, totes dues imprescindibles per adaptar-se a la incessant evolució del món digital i aprofitar les incommensurables oportunitats que ofereix aquesta revolució digital del Segle XXI. Aplica en tots els cursos, classes, ponències i conferències seva genuïna adaptació del concepte tradicional de formació. Tal com ell descriu: ‘la formació no és només transmetre coneixements, és comunicar, provocar canvis en els comportaments de les persones’. Per Lluís Serra interaccionar amb el públic, comunicar amb claredat i aportar consells útils és indispensable. En les seves formacions introdueix exemples basats en la seva experiència afegint alguns dels millors (i més ben guardats secrets) del seu èxit.

Com a responsable digital marca diferència gràcies a la seva capacitat d’anticipar les tendències i detectar les incipients oportunitats que ofereix un sector en constant moviment com és el Comerç Electrònic, el Màrqueting Digital i les Xarxes Socials. Combina una mentalitat estratègica amb una enorme comprensió de l’entorn, indispensables per arribar a perfeccionar l’operativa en els projectes, l’obtenció de resultats mesurables i quantificar els mateixos de forma precisa.

“Ahir vaig anar tot el que vaig poder, avui sóc tot el que vull”
by Lluís Serra.

Ajouter à mon calendrier

Comparteix aquest esdeveniment

Go to Top