Webinar Cambra de Comerç – Com el capital privat pot contribuir a la transició energètica?

Chargement Évènements

Événement Cambra de Comerç
Com el capital privat pot contribuir a la transició energètica? Presentació de les oportunitats de la Llei 21/2018 d’impuls de la transició energètica i del canvi climàtic (Litecc)
 
La Llei 21/2018, d’impuls de la transició energètica i del canvi climàtic (Litecc), vol donar un impuls a la transició energètica amb la creació i la consolidació de mesures i instruments que permeten avançar cap a una societat neutra en carboni, integrant l’adaptació al canvi climàtic i l’augment de la resiliència mitjançant l’impuls de la recerca, l’observació sistemàtica i la informació.

La Litecc afavoreix l’augment de la producció energètica nacional i la seva diversificació, reduint al mateix temps la vulnerabilitat als mercats, millorant la seguretat de l’abastament i potenciant la sobirania nacional

Disposem dels elements per fomentar la producció d’energia renovable al país i fer créixer els sectors relacionats. Tenim la clau de capgirar la situació cap a un model més net, per garantir la sostenibilitat i la sobirania energètica.

Tindrà lloc el proper 2 de juliol, a les 11 h, i  serà a càrrec de:

Marc Rossell Soler, Secretari d’Estat d’Agricultura i Sostenibilitat. És llicenciat en Ciències Físiques per la Universitat de Tolosa Paul Sabatier. La seva experiència laboral l’ha portat a desenvolupar diferents tasques de gestió i responsabilitat en el públic en l’àmbit del medi ambient i de la sostenibilitat ambiental. L’any 2012 va ser nomenat director del Departament de Medi Ambient i l’any 2015 director general de medi ambient i sostenibilitat. Ha participat en la creació de l’Oficina de l’Energia i del Canvi climàtic i en l’elaboració de les polítiques relacionades en aquest àmbit.

Albert Moles Betriu, Director general de l’ens públic Forces Elèctriques d’Andorra (FEDA) des de l’any 2006, operador integrat de la gestió de l’energia elèctrica del país. Titulat en Enginyeria Energètica per l’Institut Nacional de Ciències Aplicades de Lió, participa en el consell d’administració del Centre de Tractament de Residus d’Andorra, és president del clúster ACTINN d’Innovació i Noves Tecnologies i, també, de les dues filials creades per FEDA per  desenvolupar projectes d’infraestructures energètiques i per  estructurar serveis en el mon de l’energia i la mobilitat.

Inscriu-te aquí

Ajouter à mon calendrier

Comparteix aquest esdeveniment

Go to Top