Des de l’agència de promoció econòmica d’Andorra, ACTUA, s’està reforçant la formació dels treballadors de les ambaixades andorranes en matèria d’inversió estrangera.

Aquest dilluns, 16 de gener, aprofitant la presència d’ACTUA a Brussel·les al seminari “Responsabilitat social corporativa i Carnet Jove Europeu” organitzat per l’Associació Carnet Jove Europeu (EYCA) amb la col·laboració de la Xarxa d’Empreses per a la Responsabilitat Social Corporativa (CRS), ha començat la primera de les formacions que servirà per optimitzar els esforços en captació d’inversió estrangera i diversificació de l’economia andorrana.

Els temes que han centrat la formació han estat: els canvis que està representant l’obertura econòmica, com exercir activitats econòmiques (constitució de societats, obertura de comerç, exercici de professions liberals), inversió en actius, residències actives i passives, i la fiscalitat per a persones físiques i jurídiques.

Aquestes sessions de treball es reproduiran properament a la resta d’ambaixades andorranes amb l’objectiu de reforçar els coneixements dels tècnics dels cossos diplomàtics.

Saps on pots trobar una Ambaixada d’Andorra?