Andorra Turisme i The Walt Disney Company han signat una aliança estratègica de dos anys de durada per reforçar el posicionament del Principat com a destí turístic familiar. Amb aquest acord es desenvoluparan estratègies de màrqueting conjuntes tot donant-se suport en continguts Disney per promoure un complet programa d´activitats i experiències que ofereix Andorra com a destí de vacances. D’aquí neix la voluntat de convertir “Andorra en un destí de pel·lícula” per a tota la família.

El pla de comunicació acordat permetrà a Andorra ser present en una àmplia varietat de formats promocionals i aprofitar els diferents suports i pel·lícules de la multinacional per presentar l´oferta turística del país. En primer lloc, es realitzarà una campanya tant a Disney Channel com en mitjans digitals de Disney al llarg de tot l´any que permetrà a Andorra donar-se a conèixer com a destí turístic a través de diferents anuncis. Durant els mesos de febrer i març es promocionarà l´oferta d´hivern; de maig a juny, l´espectacle Stelar del Cirque du Soleil i de juny a juliol, les activitats que s´inclouen en las vacances d´estiu.

Una altra línia promocional serà la presència d´Andorra en una campanya genèrica vinculada als tràilers de les estrenes de les pel·lícules La Bella y La Béstia (17 de maig), Piratas del Caribe (26 de maig) i Cars 3 (14 de juliol) a Disney Channel i a revistes Disney. En paral·lel a aquestes estrenes es realitzaran concursos en diferents sales de cinema de Barcelona, Madrid, València, Alacant i Granada on s´espera arribar a més d´un milió d´espectadors.

De la mateixa manera, Andorra estarà vinculada a qualsevol contingut de Frozen, la pel·lícula d´animació més taquillera de la història, en els diferents mitjans Disney tant a l´hivern com a l´estiu. De fet, un dels personatges més estimats d´aquest film, Olaf, serà el protagonista de juny a agost on es crearan diferents càpsules per donar consells i es realitzaran diferents concursos a Disney Channel i online dirigits als més petits de la família.

D´altra banda, també es posaran en marxa un altre tipus d´accions d´alt impacte al punt de venda com per exemple, tres campanyes de promoció d´Andorra a 11 botigues Disney d´Espanya i a més, es tematitzarà el contingut “Andorra un destí de pel·lícula” en una sala de cinema de Madrid durant sis mesos. Per últim, Disney també estarà present a la Cavalcada dels Reis 2018 a Madrid amb una carrossa tematitzada d’Andorra.