El Govern d’Andorra ha adjudicat aquest dimecres, 20 d’octubre, el concurs per al llançament de noves rutes de l’aeroport d’Andorra-La Seu d’Urgell a Madrid, a l’aerolínia Air Nostrum (Iberia) que començarà a operar el 17 de desembre.

La partida destinada per l’executiu és per un import màxim de 630.000 euros, reduint-se en funció de l’ocupació real de la ruta. Segons ha informat el ministre de Presidència, Economia i Empresa, i president d’Andorra Business, Jordi Gallardo, les primeres freqüències seran tots els divendres i diumenges en horari de tarda, i en dies excepcionals es mourà l’operativa per acomodar-la a la demanda.

Els bitllets es vendran en el marc de l’aliança OneWorld, i per tant podent oferir bitllets amb origen i destinació Andorra des de tots els continents. A tall d’exemple, es podrà viatjar fins a Nova York, fent escala a Madrid, amb un sol bitllet i facturant un sol cop l’equipatge.

Andorra Business
Author: Andorra Business

Andorra Business és l’agència de promoció i desenvolupament econòmic d’Andorra. Impulsar sectors clau per a la diversificació de l’economia, captar i acompanyar la inversió estrangera i local, donar suport a les empreses andorranes per ser més competitives, i facilitar l’aterratge al país de noves empreses, són algunes de les nostres prioritats.