El director general d’Andorra Telecom, Jordi Nadal, ha valorat aquest dijous 27 de juliol el creixement experimentat pel contact center ESPIC, situat a l’edifici Els Arcs de la Massana. Aquesta empresa, que presta el seus serveis d’atenció al client per a tercers, ha duplicat la seva plantilla en l’any i mig de funcionament, assolint la xifra de 60 treballadors.

Nadal ha visitat les instal·lacions acompanyat del director adjunt d’Andorra Telecom, Antoni Ambatlle, i del director d’ESPIC, Joan Foix. ESPIC és fruit de l’aliança entre Andorra Telecom i l’empresa espanyola MST per prestar serveis d’atenció al client tant en el mercat nacional com en l’internacional. L’increment del nombre de treballadors ha suposat l’ampliació de les instal·lacions a una nova planta de l’edifici els Arcs de la Massana.

El contact center compta en l’actualitat amb deu clients, la meitat dels quals són empreses estrangeres que han traslladat a Andorra part de la seva atenció al client. Entre aquestes empreses hi ha l’òptica Indo, la indústria de components informàtics D-link i la quarta operadora de telecomunicacions espanyola, Másmóvil

Andorra Telecom va entrar el juliol del 2016 en el capital de Másmóvil. Aquell acord va permetre establir una relació preferencial entre les dues empreses i, entre les seves sinèrgies, ha comportat que Espic es converteixi en proveïdor de serveis d’atenció al client.

Actualment el personal d’Espic atén en sis llengües: català, castellà, francès, anglès, portuguès i italià.

La creació d’Espic forma part dels projectes de diversificació de l’activitat econòmica d’Andorra Telecom per suplir amb noves activitats la caiguda d’ingressos derivada de les noves polítiques de roaming dins de la Unió Europea. Nadal ha explicat que amb el contact center s’estan complint plenament les expectatives. “Que una empresa en tan sols deu mesos d’activitat hagi tancat amb un benefici de 49.000 euros és un resultat excel·lent”, ha apuntat Nadal.

L’any passat la xifra de negoci va fregar els 600.000 euros i per aquest any “la perspectiva és doblar la facturació”, ha afegit Nadal, que, alhora, ha expressat la seva satisfacció que aquesta iniciativa d’Andorra Telecom generi riquesa i nous llocs de treball.

Text: Andorra Telecom
Foto: ESPIC Andorra