Els membres del clúster de Salut i Benestar d’ACTUA han treballat conjuntament aquest dijous, 23 de març, els avenços del projecte de turisme de salut d’Andorra. A l’acte han participat més de 30 membres que han realitzat diverses aportacions a l’estratègia presentada per Antares Consulting.

Després de realitzar una anàlisi a Andorra de l’oferta sanitària privada, la de wellness i el perfil de turistes, l’estudi presentat al clúster d’ACTUA proposa una estratègia per desenvolupar una oferta basada en la creació d’un centre d’excel·lència en medicina esportiva on acudeixin els esportistes d’elit i que treballi en xarxa amb centres satèl·lit. A més, defineix un pla d’acció per consolidar l’oferta de benestar i salut de la dona.

La finalitat última del projecte és diversificar els productes turístics a través de la disponibilitat d’una varietat de recursos que fomentin l’atracció de turistes fora de la temporada d’hivern. Per fer-ho possible, aquesta estratègia considera que s’ha de basar en els operadors privats actuals i en atreure proveïdors privats estrangers al país.