Andorra ha viscut deu dies d’allò més intensos durant la celebració de la segona edició de l’Andorra Multisport Festival, que ha portat al Principat proves esportives d’alt nivell en bicicleta de carretera, BTT, trailrun i triatló. El festival, que s’ha convertit ràpidament en un dels més importants del seu àmbit, ha destacat per la pujada generalitzada en el nombre d’inscrits, que s’han endut unes impressions immillorables dels paratges andorrans i les activitats realitzades.

El director regional de The IRONMAN Group a Andorra, Espanya, Itàlia i Portugal, Agustí Pérez, ha afirmat que “l’IRONMAN 70.3 Andorra és el final de festa més especial que podíem esperar. En aquest sentit, ha recordat que “han estat dues setmanes amb proves esportives de primer nivell que han portat al principat milers d’atletes de tots els països amb les proves de trail, MTB i ciclisme de carretera”.

Pérez ha valorat aquesta segona edició destacant “l’augment de la participació femenina i internacional”. “Estem molt contents amb l’èxit d’aquesta edició i som conscients que això només ha fet que començar. El festival té un llarg recorregut per davant i per això estem ja des d’avui treballant en la tercera edició”, ha conclòs.

Text i foto: The IRONMAN Group

Share This Story, Choose Your Platform!

Andorra Business
Author: Andorra Business

Andorra Business és l’agència de promoció i desenvolupament econòmic d’Andorra. Impulsar sectors clau per a la diversificació de l’economia, captar i acompanyar la inversió estrangera i local, donar suport a les empreses andorranes per ser més competitives, i facilitar l’aterratge al país de noves empreses, són algunes de les nostres prioritats.