La consultora multinacional de negoci everis, empresa del grup NTT Data, ha inaugurat aquest dimecres 5 de juliol la seva oficina a Andorra. El nou centre de treball neix per impulsar la transformació tecnològica de les companyies locals i per a això comptarà amb 30 empleats. La seva implantació al país ha comptat amb l’acompanyament de l’agència de desenvolupament i promoció econòmica d’Andorra (ACTUA).

La inauguració, que ha tingut lloc a la nova seu localitzada en el centre de negocis d’Andbank, ha comptat amb la participació del Cap de Govern d’Andorra, Antoni Martí, del CEO d’everis a Europa, Fritz Hoderlein, i del director de l’oficina d’Andorra d’everis, José Enrique Boigues.

Fritz Hoderlein ha subratllat durant l’acte que “per a everis, l’obertura d’aquesta oficina, suposa donar un pas més en la nostra presència a Andorra on hem estat fent projectes durant els últims 15 anys” i ha destacat que “al Principat hi ha un ampli nombre de companyies que necessiten un soci que els acompanyi en el seu procés de transformació digital i a everis treballem per estar a prop dels nostres clients i oferir-los les millors solucions de negoci”.

Per la seva banda, José Enrique Boigues, director de l’oficina d’Andorra, ha assenyalat que “la vocació d’everis a Andorra és mantenir un creixement sostingut al llarg del temps, mitjançant una estratègia que permeti aplicar les nostres àmplies capacitats i coneixements en diferents sectors” i ha remarcat que “volem participar en el desenvolupament digital d’Andorra, treballant conjuntament amb les empreses en iniciatives disruptives que generin des de noves tecnologies fins a nous models de col·laboració”.
 

Vocació de creixement en el mercat

Des de la nova seu, everis oferirà a les companyies andorranes o amb interessos en el mercat local el seu catàleg complet de serveis de consultoria i transformació de negoci, a més de solucions de desenvolupament i manteniment d’aplicacions i d’externalització de processos de negoci o BPO (per les seves sigles en anglès, Business Process Outsourcing).

Paral·lelament, everis ha estat escollit com un dels partners tecnològics d’Andbank per col·laborar en l’ampliació de la seva arquitectura tecnològica i així continuar innovant en un porfoli encara més ampli de serveis punters en el sector de la banca privada.