El proper mes de setembre començarà la tercera edició del projecte Tàndem, i és per això que durant els mesos de juny i juliol s’està realitzant la selecció de les empreses que vulguin participar el proper curs acadèmic. La convocatòria està adreçada a totes les empreses d’Andorra que vulguin participar d’un procés empresarial innovador treballant conjuntament amb estudiants del Centre de Formació Professional d’Aixovall. 

Actua escollirà un màxim de tres empreses i en el cas que es presentin més de tres empreses, hi haurà un procés de selecció que es durà a terme en base al compromís que tingui l’empresa tant en la implicació i seguiment de tot el projecte com en la voluntat de donar el suport per desenvolupar el projecte dels estudiants. Actua donarà suport i incentivarà que les solucions treballades pels alumnes per assolir el repte de l’empresa, acabin incorporant-se en la pròpia empresa.

En aquest document trobareu les bases per a la selecció de les empreses que podran formar part del projecte Tàndem. Les empreses interessades en prendre part del projecte han d’enviar un correu electrònic a gemma.arribas@actua.ad abans del 22 de juny.
 
Un Tàndem innovador
 
El projecte Tàndem té com a objectiu introduir noves dinàmiques d’aprenentatge al sistema educatiu andorrà, al mateix temps que apropa els estudiants al món de l’empresa. Amb aquesta iniciativa els estudiants se submergeixen en un procés innovador amb la finalitat de donar solucions a problemes reals d’una empresa en concret. La passada edició, una aplicació per a hotels va ser el projecte guanyador.