Alumnes de tots els sistemes educatius postobligatoris del Principat (ensenyament superior, batxillerat i formació professional), més de 400 segons fonts de l’organització, han assistit aquest divendres, 31 de març, al VII Fòrum estudiants i empresa que s’ha celebrat al Centre de Congressos d’Andorra la Vella. L’objectiu del fòrum ha estat posar en contacte l’empresariat andorrà i els centres de formació amb els joves.

La trobada ha comptat enguany amb la participació de 44 entitats (entre empreses i escoles del país), que han orientat els alumnes en com encarar la seva futura carrera professional i, en la mesura del possible, organitzar l’entrada al món laboral d’una manera planificada abans d’acabar els estudis. També ha estat una oportunitat de poder captar talent per a les empreses participants.

El VII Fòrum estudiants i empresa ha comptat amb la participació de ponents de diverses empreses i també amb la conferència del pilot nacional, Albert Llovera, que han presentat propostes d’interès per als joves.

Aquesta edició, amb un increment tant del nombre de joves com d’empreses participants, demostren la consolidació del Fòrum estudiants empresa com un dels esdeveniments de referència del país en l’àmbit educatiu.