Les deu actuacions programades de la funció Scalada del Cirque du Soleil han estat tot un èxit de públic. Amb un total de 46.915 espectadors s’han superat totes les expectatives inicials. Amb l’actuació de dissabte 3 d´agost es posa punt i final a un total de deu actuacions. Scalada ha estat tot un èxit amb un 92,1% d’assistència. Només els dies amb pluja no s’ha arribat al ple absolut.

El ministre de Turisme i Medi Ambient, Francesc Camp, ha destacat que “estem molt satisfets per l´interès que ha despertat Scalada del Cirque du Soleil i també la gran repercussió mediàtica que ha tingut a l’exterior. Espectacles com aquest han de contribuir a situar Andorra com un referent a nivell internacional”.

L’organització, gestió i operativa de l’esdeveniment l’ha portada Andorra Turisme i el muntatge de l’escenari i l´habilitació del Parc Central per acollir l’espectacle ha recaigut en diferents empreses del país.

El director de Producte i Nous Projectes d’Andorra Turisme, Enric Torres, ha subratllat que “el projecte era una experiència nova i tot un repte per a nosaltres. Estem molt contents com ha anat tot plegat i en especial vull agrair l´esforç i dedicació de tot el personal que ha col·laborat intensament en el projecte i especialment els 80 voluntaris que han fet possible que Scalada fos una realitat cada nit”.

Per la companyia canadenca era el primer espectacle a Andorra i també la primera vegada que es feia en aquest format a l’aire lliure a tot Europa. La directora d´Esdeveniments i Projectes Especials del Cirque du Soleil, Yasmine Khalil, ha explicat que “estem encantats d’haver descobert Andorra i haver tingut l’oportunitat de fer viure tota una nova experiència del Cirque du Soleil als andorrans i als turistes”.

Des d’Andorra Turisme es treballa a hores d’ara en la recopilació de les dades sobre el retorn mediàtic a mitjans de comunicació i xarxes socials de l’espectacle, origen dels assistents i impacte sobre les pernoctacions generades. A principis del mes de setembre es farà una presentació.
 

Actua Actua
Author: Actua Actua