Andorra Business i la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra, amb la col·laboració i participació de la Confederació Empresarial Andorrana (CEA) i l’Empresa Familiar Andorrana (EFA), organitzen una missió empresarial a Dubai del 25 al 29 de gener, coincidint i aprofitant la participació d’Andorra a l’Exposició Universal 2020 que té lloc a Dubai.

Les dates també coincideixen amb la celebració a l’Expo del dia nacional d’Andorra que tindrà lloc el 28 de gener quan hi haurà representació institucional del Principat i actes d’Andorra en aquest esdeveniment.

Està enfocada a donar el màxim d’eines als participants per assolir un triple objectiu:

  • Analitzar les oportunitats d’inversió, tendències econòmiques i factors competitius de Dubai.
  • Compartir experiències i ajudar a la internacionalització de les     empreses andorranes.
  • Projectar Andorra i el seu entorn econòmic i social.

La directora d’Andorra Business, Judit Hidalgo, ha explicat que “la missió serà multi sectorial i s’estudiarà per a cada empresa quines són les oportunitats de negoci que millor s’adapten a la seva activitat” i ha destacat que “tindrà lloc en un escenari i en un moment immillorable per fer nous contactes empresarials”.

La directora de la Cambra, Pilar Escaler, ha assenyalat que “la pandèmia ha provocat una llarga inactivitat de promoció exterior d’Andorra a nivell internacional. Ara amb la missió de Dubai prevista recuperem aquesta línia de treball de la nostra entitat i d’Andorra Business, que ens permetrà acompanyar les empreses andorranes a apropar-se al dinamisme i l’exclusivitat d’aquesta ciutat. Hem organitzat un programa específic que consistirà en l’organització d’una agenda individualitzada de contactes empresarials que fomenti l’intercanvi d’experiències i el networking professional per a les empreses participants.”

Les empreses interessades en aquesta missió hauran de posar-se en contacte amb Andorra Business i la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra abans del 7 d’octubre. Les places estan limitades.

Share This Story, Choose Your Platform!