T’ajudem a créixer i a potenciar els teus projectes empresarials a Andorra.

A Andorra Business, donem suport a les empreses perquè siguin més competitives a escala nacional i internacional. Volem que puguis posar en marxa els teus propis projectes i crear la teva pròpia empresa a Andorra o obrir nous mercats internacionals gràcies als nostres programes d’internacionalització.

Et facilitem l’aterratge de nous projectes i et connectem amb empreses clau d’Andorra i d’altres països.

Vols créixer o crear el teu projecte propi? Troba el programa que més s’adequa a la teva empresa.

Creix des d’Andorra

Pàgina inicial»Creix des d’Andorra

Et truquem

Et truquem!
Meritxell Martí
Farmàcia Meritxell
Tenir el negoci a Andorra no només té beneficis a nivell fiscal. També és més fàcil la burocràcia i projectar-te a nivell internacional.
Nice Fruit

Nice Fruit
Andorra té diversos avantatges que vam valorar molt en el moment de decidir establir-hi l’empresa, com són la seguretat, la legislació i l’estabilitat política. I després d’establir-nos al país, m’ha sorprès com a la gent li encanta viure a Andorra. Hi ha una gran qualitat de vida.

José María Roger, President - Nice Fruit
Echevarne

Echevarne
A partir de la fusió de dos projectes i amb la llei d’inversió estrangera, que obria les portes a la inversió de fora, es va decidir tirar endavant l’obertura del laboratori a Andorra. Esperem seguir creixent tant en la part clínica com en la part industrial i veterinària.

Miguel-Manterola


Andorra és un punt molt interessant per a potenciar l’expansió d’una empresa. A més és un paradís per a viure, segur i amb uns impostos súper justos.

Miguel Manterola, CEO de Ship-Quik