Andorra Esports Clúster

L’Andorra Esports Clúster és el primer clúster d’esports privatitzat d’Andorra i sorgit també per l’impuls inicial d’Actua per aconseguir millorar la competitivitat de les empreses del sector esportiu del Principat. Els tres primers projectes que es duran a terme persegueixen tres objectius clarament definits: el primer, conèixer el nou consumidor esportiu per tal que les empreses puguin adaptar la seva oferta a les noves tendències; el segon, esdevenir destí esportiu col·laborant amb el sector hoteler i les empreses per generar experiències úniques, i el tercer, desenvolupar nous productes i activitats per desestacionalitzar la demanda i incrementar el volum de negoci durant tot l’any. El president és David Hidalgo i la gerent, Gemma Riu.

Web de l’Andorra Esports Clúster

Per a més informació: info@andorraesportscluster.com

Andorra Esports Clúster

Andorra Esports Clúster

Et truquem

Et truquem!
Nice Fruit

Nice Fruit
Andorra té diversos avantatges que vam valorar molt en el moment de decidir establir-hi l’empresa, com són la seguretat, la legislació i l’estabilitat política. I després d’establir-nos al país, m’ha sorprès com a la gent li encanta viure a Andorra. Hi ha una gran qualitat de vida.

José María Roger, President - Nice Fruit
Meritxell Martí
Farmàcia Meritxell
Tenir el negoci a Andorra no només té beneficis a nivell fiscal. També és més fàcil la burocràcia i projectar-te a nivell internacional.
Miguel-Manterola


Andorra és un punt molt interessant per a potenciar l’expansió d’una empresa. A més és un paradís per a viure, segur i amb uns impostos súper justos.

Miguel Manterola, CEO de Ship-Quik
Echevarne

Echevarne
A partir de la fusió de dos projectes i amb la llei d’inversió estrangera, que obria les portes a la inversió de fora, es va decidir tirar endavant l’obertura del laboratori a Andorra. Esperem seguir creixent tant en la part clínica com en la part industrial i veterinària.