Pla de Digitalització d’Empreses d’Andorra Digital

El Pla de Digitalització d’Empreses d’Andorra Digital inclou diferents subvencions i plans de finançament adaptats a les especificitats de les empreses andorranes per impulsar la seva transformació digital per afrontar així els reptes que planteja el nou paradigma de la quarta revolució industrial.

A més el programa permetrà promoure millores en l’economia del país, la productivitat i l’ocupació mitjançant la millora de la competitivitat del teixit empresarial.

Prenent com a referència els objectius estratègics del Principat, el Pla de Digitalització d’Empreses d’Andorra Digital vol donar suport a la transformació de l’empresa andorrana cap a una empresa digital i transformadora, obtenir informació sobre l’estat de digitalització de les PIME andorranes i identificar els principals reptes que afronten en el seu procés de digitalització, donar suport a les empreses a l’hora de crear un full de ruta per a la seva transformació digital, i finalment, oferir facilitats econòmiques per a impulsar la seva transformació digital.

El Pla de Digitalització d’Empreses d’Andorra Digital s’estructura en 3 fases en les quals els sol·licitants rebran suport individualitzat, una subvenció i un pla de finançament adaptat a les seves necessitats.

Les tres fases del Pla de Digitalització d’Empreses d’Andorra Digital

* Per poder accedir als passos 2 i 3 serà imprescindible haver efectuat el pas 1 amb anterioritat, i d’igual manera per accedir al pas 3 caldrà haver fet els passos 1 i 2 anteriorment.

Et truquem

Et truquem!