Iniciació al Power BI per finances i control de gestió

Loading Events

Esdeveniment Cambra de Comerç
Dirigit a: Totes aquelles persones que hagin d’analitzar dades de manera periòdica per a prendre decisions i desitgin aprofitar els beneficis que ofereix el Bussines Intelligence, dels diferents departaments financers, administració, comptabilitat, auditoria, control de gestió, i direcció o gerència que necessitin utilitzar dades de diferents orígens i crear relacions entre ells per a la seva millor anàlisi, així com per a prendre millors decisions mitjançant la confecció d’indicadors, quadres de comandament, informes de reporting i gràfics.

Objectius:
 

  • Conèixer el funcionament de les eines i les prestacions de Power BI desktop a nivell d’usuari i saber com extreure i connectar Power BI amb els diferents orígens de dades i preparar-los per a la seva anàlisi relacionant-los entre sí.
  • Aprendre a preparar un model de dades, importar, estructurar i normalitzar consultes des de diferents orígens.
  • Conèixer com crear un sistema d’anàlisi i visualització de dades amb informes interactius.
  • Desenvolupar visualitzacions de dades mitjançant panells, informes, quadres de comandament i presentacions gràfiques molt visuals que facilitin la presa de decisions.
  • Realitzar diferents tipus de relacions entre dades per a crear fórmules i mesures DAX.
  • Compartir els projectes de Power BI perquè els usuaris de l’organització consultin i analitzin les dades de forma fàcil i intuïtiva.

Preu: 210 €. Inclou tota la documentació i el certificat d’assistència de la CCIS.

Formadors: Luis Muñiz González – Col·laborador del Despatx Jordi Batalla, és economista, auditor de comptes i consultor en sistemes d’informació. Màster en direcció financera i professor en diverses escoles de negoci. Posseeix una elevada experiència en el disseny de nombrosos sistemes de reporting en totes les àrees de l’empresa mitjançant taules dinàmiques. Expert en control de gestió, planificació, sistemes d’informació i implantació de diferents ERPs, CRM i sistemes de reporting en diferents empreses.

Inscripció: https://www.ccis.ad/pf/iniciacio-al-power-bi-per-finances-i-control-de-gestio/

Afegeix al meu calendari

Comparteix aquest esdeveniment

Go to Top