Vols tenir èxit dirigint projectes?

Loading Events

Esdeveniment Cambra de Comerç
Dirigit a: Empresaris, directius, caps d’àrea o responsables de departament amb certa experiència i formació en gestió de projectes i persones per projectes que vulguin desenvolupar millores en la gestió de projectes i entrenar competències per gestionar equips de projectes en funció de rols d’equip.

Objectius:
 

  • Desenvolupar casos pràctics de la metodologia de gestió de projectes i conèixer i entrenar les competències bàsiques per liderar un equip d’alt rendiment en funció dels rols d’equip.
  • Aplicar els elements bàsics d’una metodologia de gestió de projectes en casos reals que puguin després portar als projectes reals en els seus entorns de treball.
  • Conèixer la teoria dels rols d’equip i com aquests rols es poder aplicar al lideratge d’un equip de projecte.
  • Millorar l’autoconeixement a partir de l’autoanàlisi com a líder de projectes en funció dels rols d’equip.
  • Entrenar les competències bàsiques per liderar persones per projectes, inclosa la definició i el seguiment d’objectius i indicadors.

Preu: 181 €. Inclou tota la documentació i el certificat d’assistència de la CCIS.

Formadors: Saúl Larrayad Porroche – Fundador de la Consultora Tal3ntia a Andorra i coordinador de l’Escola Europea de Coaching al Principat. Psicòleg i Màster en Direcció i Consultoria en RRHH per la Universitat de Barcelona i Coach Executiu Certificat per la ICF. Té acumulats més de 20 anys d’experiència en direcció i gestió de persones en multinacionals a Espanya, Portugal i Andorra, i actualment compagina la labor de formació i coaching amb la direcció del departament de gestió de persones del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària. Expert en Lean Management des de 2002, PMP Certified i Scrum Master.

Laia Febrer Carretero – Col·laboradora de la Consultora Tal3ntia. Llicenciada en Matemàtiques i Estadística per la UPC, MBA Internacional per La Salle Business School i Postgrau en Comunicació per la URL. Posseeix més de 15 anys d’experiència a la indústria Farmacèutica en diverses àrees com l’accés al mercat i el màrqueting, 6 dels quals en posicions directives. Exerceix com a Coach Executiu (Certificació ICF) i és professora de programes superiors de Màrqueting a la UB. Posseeix diverses experiències internacionals i de gestió d’equips a Espanya i França. Experta en Gestió de Projectes i Scrum Master.

Inscripció: https://www.ccis.ad/pf/vols-tenir-exit-dirigint-projectes/

Afegeix al meu calendari

Comparteix aquest esdeveniment

Go to Top