Matins d’Actua – La protecció de dades personals; compliment i importància per a la reputació de les empreses

Loading Events

En l’esdeveniment s’informarà als assistents de què han de tenir en compte, tant en vista de la normativa andorrana com del Reglament General de Protecció de Dades de la Unió Europea (que ja és d’aplicació a determinades empreses andorranes), per tal de fer-ho bé en matèria de protecció de dades personals.

Ponents

Ester Peralba – Sòcia fundadora de P.I. ADVOCATS. Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona, Juris Doctor per la Universitat de Puerto Rico i LLM per la Fordham University, especialista en assessorament legal a empreses des l’àmbits de la creació, la tecnologia i la innovació.

Elisabet Serrano – Professional del dret a P.I. ADVOCATS. Llicenciada en Dret per la Universitat de Girona i experta, amb titulació d’AENOR, en el Reglament General de Protecció de Dades de la Unió Europea.

Andrés López – Soci fundador de WIN2WIN. Enginyer superior de telecomunicacions per la Universitat Politècnica de Madrid, “project manager” pel Project Management Institute, i expert delegat en protecció de dades amb titulació d’AENOR.

 

Assistir a aquest esdeveniment

Si vols assistir a aquest esdeveniment emplena el següent formulari i et contactarem.

  • Utilitzarem aquestes dades per a inscriure't. No les compartirem amb tercers llevat dels organitzadors, i t’informem que en la nostra política de privacitat trobaràs informació addicional sobre aquest tractament i com pots exercir els teus drets d'accés, rectificació i supressió, entre altres. En enviar-nos el formulari, acceptes els termes i condicions del nostre avís legal.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Comparteix aquest esdeveniment

Go to Top