Millora les teves fotos amb Photoshop per vendre més (2a. Edició)

Loading Events

Esdeveniment Cambra de Comerç
Dirigit a: Comerciants, empresaris. dissenyadors gràfics i a totes aquelles persones que es vulguin iniciar en el programa Photoshop. Resultarà molt útil per a usuaris que coneguin les versions anteriors a Photoshop 2015 i necessitin actualitzar els seus coneixements.

Objectius: En finalitzar el curs els participants podran fer els flyer dels seus negocis per a publicitat, dissenyar la carta d’un restaurant combinant imatges i textos, o fer un catàleg de productes. Aprendran a ajustar les seves fotos de llum i color guanyant un impacte visual més gran.

Preu: 185 €. Inclou tota la documentació i el certificat d’assistència de la Cambra.

Formadors: Jordi Pujol González, fotògraf especialitzat en fotografia d’estudi, fotografia de producte, interiorisme, retrat i fotografia social. Ha col·laborat amb empreses del país com Júlia Perfumeries, Tabandor, Norma i Farmaco, per als seus catàlegs publicitaris o la web. Fotografia de producte per a grans superfícies com Centre Comercial Andorrà, Sant Eloi i River. És professor de fotografia en l’escola d’art de Sant Julià de Lòria i col·laborador de SisèGrau, S.L.U.

Inscripció: https://www.ccis.ad/pf/photoshop/

Afegeix al meu calendari

Comparteix aquest esdeveniment

Go to Top