Vine a conèixer TheThinx | 5GBarcelona

Loading Events

Esdeveniment Barcelona Tech City
Si estàs interessat en conèixer amb detall la tecnologia 5G, el proper 11 de desembre a les 9: 30h et convidem a conèixer el laboratori TheThinx | ​​5GBarcelona. Impulsat per Mobile World Capital Barcelona i la Fundació i2CAT, com a part de la iniciativa 5G Barcelona, ​​i Telefónica aquest laboratori es troba a les instal·lacions de Barcelona Tech City.

Situat al Pier01, TheThinx | ​​5GBarcelona és un laboratori que proporciona un entorn End2End (I2I) real de les noves tecnologies IOT facilitant que les startups, pimes i emprenedors interessats puguin testejar gratuïtament les seves noves aplicacions en condicions reals de xarxa.

Es tracta d’un open lab on cultivar les relacions amb partners, accelerar la presa de decisions i el desenvolupament de models End2End (I2I), més enllà de la connectivitat.

Ponents de l’activitat

Tomeu Sabater (5G Barcelona) i Miguel Ángel Fernández (Telefónica)
Marisa Català i Francisco Javier Pérez (Fundació i2CAT)
Marc Mir, CTO de Engidi

A qui es dirigeix l’activitat?

Seran benvinguts tots els socis i agents de l’ecosistema, especialment emprenedors, startups i empreses interessades a desenvolupar solucions sobre IOT o 5G amb idees i casos d’ús que ja ha començat a transformar la nostra societat.

L’acord entre Actua i Barcelona Tech City.

Les places són limitades, es prega confirmació d’assistència al +376 812020, per mail a info@actua.ad.

Afegeix al meu calendari

Comparteix aquest esdeveniment

Go to Top