Webinar Matins Actua – Patrocini: reptes de futur i claus per a tenir èxit

Carregant Esdeveniments
img_webinar_actua_22-10-20_Patrocini

En aquest webinar, organitzat per Actua i l’Andorra Esports Clúster, realitzat a través de la plataforma ZOOM, que permet el seguiment gratuït des de qualsevol racó del planeta a través d’una sessió en directe, es resoldran dubtes sobre les darreres tendències i innovacions en el món dels patrocinis, i on la pilot de motos de Rally-Raid, Margot Llobera, ens presentarà el seu cas particular en aquest àmbit.

Ponents

Carles Cantó – CEO de SPSG Consulting i professor de “Sports Business and Sponsorship” a ESADE Business School, IEInstituto Empresa, Escuela Universitaria Real Madrid i LaLiga Business School. Vocal i responsable de ComitéDeporte” de la Asociación Marketing España i membre del comité assessor del World Football Summit (WFS). Anterioment va ser vicepresident de la Consulting division a Lagardère Sports i a IMG, en aquest últim durant més de 10 anys. Llicenciat per la ESADE Business School en BBA & MBA.

Margot Llobera – Pilot de motos de Rally-Raid i autònoma, té una agència de comunicació amb la qual gestiona tot el seu patrocini i alhora fa de dissenyadora gràfica per empreses. Anteriorment va ser test driver amb Mini, mecànica i venedora de bicicletes i professora de tenis i d’esquí. Llicenciada en Enginyeria de Disseny Industrial a ELISAVA amb un Erasmus a la Politecnico di Milano.

Descarrega la presentació en format PDF del webinar organitzat per Actua i l'Andorra Esports Clúster el 22 d'octubre del 2020

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Comparteix aquest esdeveniment

Go to Top