Vèncer o convèncer? 10 imprescindibles per saber negociar i gestionar persones

Loading Events

Esdeveniment Cambra de Comerç
Dirigit a: a empresaris, directius i encarregats de comerç, pels quals la gestió d’equips i els processos de negociació representen un punt d’inflexió per a l’èxit del seu negoci. Comerciants i petits empresaris, emprenedors i responsables d’equips que desitgin incorporar un nou estil de gestió de persones i negociació per a la millora de resultats.

Objectius: sessió pràctica de treball sobre les 10 accions clau del nou estil de lideratge basat en l’empoderament supervisat, on la integració d’aquestes competències, des d’aquest nou enfoc, permetrà desenvolupar i gestionar equips i persones de manera òptima i potenciar les teves habilitats de negociació. Ampliar les habilitats directives i de gestió d’equips. Aconseguir persones motivades i compromeses amb la seva activitat, que se sentin part del projecte. Treballar eines per a la creació de valor en els processos de negociació i adoptar competències per millorar els resultats i l’eficiència en les negociacions amb proveïdors i clients.

Preu: 165 €. Inclou tota la documentació i el certificat d’assistència de la CCIS.

Formadors: Saúl Larrayad – Fundador de la Consultora Tal3ntia a Andorra i coordinador de l’Escola Europea de Coaching al Principat. Psicòleg i Màster en Direcció i Consultoria en RR.HH per la Universitat de Barcelona i Coach Executiu Certificat per la ICF. Té acumulats més de 20 anys d’experiència en direcció i gestió de persones en multinacionals a Espanya, Portugal, Andorra i Àsia, i més de 10 anys com a formador.

Laia Febrer – Col·laboradora de la Consultora Tal3ntia. Llicenciada en Matemàtiques i Estadística per la UPC, MBA Internacional per La Salle Business School i Postgrau en Comunicació per la URL. Posseeix més de 15 anys d’experiència a la indústria Farmacèutica en diverses àrees com l’accés al mercat i el màrqueting, 6 dels quals en posicions directives. Exerceix com a Coach Executiu (Certificació ICF) i és professora de programes superiors de Màrqueting a la UB. Posseeix diverses experiències internacionals i de gestió d’equips a Espanya i França.

Inscripció: https://www.ccis.ad/pf/vencer/

Afegeix al meu calendari

Comparteix aquest esdeveniment

Go to Top