Aprèn a fotografiar el teu producte per vendre més (2a. Edició)

Loading Events

Esdeveniment Cambra de Comerç
Dirigit a: totes les persones de qualsevol àmbit personal i professional interessades en augmentar la qualitat de les imatges que fan dels seus productes.

Objectius: assolir uns coneixements tècnics que ens permetin resoldre les necessitats d’imatges de la nostra empresa. Realitzar fotografies de qualitat sense utilitzar mitjans professionals i aconseguir uns resultats molt correctes. Es tractaran temes com els esquemes d’il·luminació, la llum contínua, els flaixos, la llum natural, la composició i els modes de treball amb la càmera fotogràfica.

Preu: 185 €. Inclou tota la documentació i el certificat d’assistència de la CCIS.

Formadors: Jordi Pujol – Fotògraf especialitzat en fotografia d’estudi, fotografia de producte, interiorisme, retrat i fotografia social. Ha col·laborat amb empreses del país com Júlia Perfumeries, Tabandor, Norma i Farmaco, per als seus catàlegs publicitaris o la web. Fotografia de producte per a grans superfícies com Centre Comercial Andorrà, Sant Eloi i River. És professor de fotografia en l’escola d’art de Sant Julià de Lòria i col·laborador de Sisègrau.

Inscripció: https://www.ccis.ad/pf/fotografia/

Afegeix al meu calendari

Comparteix aquest esdeveniment

Go to Top