Webinar Cambra de Comerç – Capitalisme conscient en temps de canvis

Loading Events

Esdeveniment Cambra de Comerç
Aquest webinar pretén apropar líders i professionals d’empreses al moviment Capitalisme Conscient, com a nova filosofia empresarial disruptiva per encarar el futur des d’una mirada més conscient, basat en quatre pilars que són la clau de l’èxit dels resultats de les empreses que s’hi integren: propòsit, lideratge, cultura i grups d’interès. Es posarà un èmfasi especial en el mindset del líder conscient: la intenció, l’actitud i la responsabilitat que el puguin dur al següent nivell.
En l’actual complexitat global, les empreses i els professionals s’hauran d’adaptar a una nova realitat emergent, que encara no se sap ben bé quina serà. El que és segur és que caldrà fer les coses diferents, per encarar la crisi sanitària, l’econòmica i l’ecològica existents, i que impactaran en la societat i les empreses

Està organitzat conjuntament amb l’empresa Núria Prenafeta Desenvolupament del Talent, tindrà lloc el proper dimarts 5 de maig, de les 11.00 h a les 12.00 h, i serà a càrrec de la mateixa Núria Prenafeta, Coach PCC per ICF, consultora per al desenvolupament del talent i el canvi cultural en organitzacions, a nuriaprenafeta.com i a Net4Talent (Madrid). AMP a l’IE Business School, treballa amb particulars i empreses a Andorra i Espanya com a facilitadora de processos de canvi individuals i organitzacionals. Col·labora en premsa i ràdio sobre temes de desenvolupament humà.

Inscriu-te aquí

Afegeix al meu calendari

Comparteix aquest esdeveniment

Go to Top