Webinar Cambra de Comerç – Com adaptar-se al nou escenari amb el coaching d’equips

Loading Events

Esdeveniment Cambra de Comerç
Com serà la tornada a la normalitat? Què haurà canviat? Quins nous reptes els treballadors i els equips hauran d’enfrontar? Acompanyar les persones i els equips a saber què necessiten a partir d’ara per reintegrar-se a tornar a la feina i funcionar proactivament, fomentant el creixement i les relacions laborals productives és un pas imprescindible, segons molts experts, perquè empreses i institucions puguin donar resposta les necessitats emergents.
Aquest webinar pretén fer reflexionar sobre els aprenentatges que ens deixa la crisi actual, mostrar algunes pràctiques de coaching que contribueixen a la sinergia dels equips, a l’efectivitat i la confiança dels seus membres perquè puguin assumir riscos i fomentar la creativitat.

Està organitzat conjuntament amb l’empresa Núria Prenafeta Desenvolupament del Talent, tindrà lloc el proper dijous 7 de maig, de les 11.00 h a les 12.00 h, i serà a càrrec de la mateixa Núria Prenafeta, Coach PCC per ICF, consultora per al desenvolupament del talent i el canvi cultural en organitzacions, a nuriaprenafeta.com i a Net4Talent (Madrid). AMP a l’IE Business School, treballa amb particulars i empreses a Andorra i Espanya com a facilitadora de processos de canvi individuals i organitzacionals. Col·labora en premsa i ràdio sobre temes de desenvolupament humà.

Inscriu-te aquí

Afegeix al meu calendari

Comparteix aquest esdeveniment

Go to Top