Avui dimarts, el secretari d’Estat per a la Diversificació Econòmica, Josep Maria Missé, ha presentat les línies estratègiques de l’obertura econòmica d’Andorra a una delegació alemanya de la Liberal International. A la presentació també hi ha assistit la directora de l’Agència Desenvolupament i Inversió, Imma Jiménez.

La delegació alemanya Liberal International ha estat acompanyada per la cònsol honorària d’Alemanya a Andorra, Cristina Palmitjavila.

Durant la presentació, Missé ha exposat el procés de reformes iniciat durant la darrera legislatura, i les estratègies en les que s’està treballant per generar oportunitats de negoci en sectors com les noves tecnologies, la salut i l’educació, tots sempre lligats amb el turisme.

Missé també ha explicat el paper de la Iniciativa Actua i com s’estructura el projecte de captació d’inversió a través de l’acompanyament als empresaris, la diversificació i la promoció.

El secretari d’Estat ha esmentat també que des del tercer trimestre del 2012 fins al segon trimestre del 2015 la inversió estrangera provinent d’Alemanya ha estat de 1.311.735 euros repartida entre setze operacions diferents.